Naslov naše spletne strani je https://gradvinica.com. Lastnik in upravitelj Gradu Vinica in te spletne strani je podjetje MIRAG INVEST d.o.o. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Podatki o ponudniku

MIRAG INVEST d.o.o.
Vinica 15, 8344 Vinica
Matična številka: 2305810000
Davčna številka: SI34298070
Poslovni račun: IBAN SI56 6100 0002 4637 183 (DH d.d.) 

 Uporaba spletnega mesta

Z uporabo, pregledovanjem, prenašanjem, pred-pomnjenjem, shranjevanjem in / ali kakšno drugačno uporabo spletnega mesta, storitvami ali funkcijami, ki jih ponuja spletno mesto ali na njem in / ali vsebino spletnega mesta, ste se strinjali z vsemi pogoji in spodaj navedeni določili ter se odpovedujete vsaki pravici do dvoumnosti ali napake v tem sporazumu.

Če se ne strinjate z vsemi pogoji, prosimo, ne uporabljajte spletnega mesta. Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji, kadar koli brez predhodnega obvestila spremenimo, dodamo ali odstranimo dele teh pogojev in, če ni drugače določeno, bodo te spremembe začele veljati takoj; zato občasno preverite, ali te pogoje ob uporabi sprejemate. Če boste nadaljevali z uporabo spletnega mesta po objavi sprememb teh določil, boste sprejeli tudi vse omenjene spremembe.

Upravičenost

Spletno mesto je na voljo samo posameznikom in subjektom, ki lahko po veljavni zakonodaji sklepajo pravno zavezujoče pogodbe. Spletno mesto in storitve, ki jih ponuja, niso na voljo mladoletnikom. Če ne izpolnjujete pogojev, ne smete uporabljati spletnega mesta. Z uporabo zagotavljate, da ste stari osemnajst (18) let ali več, da si lahko samostojno rezervirate sobo in/ali storitve na tem spletnem mestu. Če ste mlajši od osemnajst let, se lahko za pomoč obrnete neposredno na Grad Vinica. 

Avtorske pravice

Vsa gradiva na spletnem mestu so zaščitena z lastništvom podjetja MIRAG INVEST d.o.o ali njegovih podružnic ali pridruženih družb in / ali tretjih strank lastnikov licence in posameznikov. Nobenega gradiva s spletnega mesta ali katerega koli spletnega mesta, ki ga imamo v lasti, upravljamo, licenciramo ali nadziramo mi ali naše podružnice, ni mogoče na kakršenkoli način kopirati, kakorkoli reproducirati, ponovno objaviti, naložiti, prenašati ali distribuirati. Za namene teh pogojev je uporaba kateregakoli takega gradiva na katerikoli drugi spletni strani, intranetu, ekstranetu ali drugem spletnem mestu ali računalniškem okolju prepovedana. Vse blagovne znamke, storitvene znamke, trgovska imena in trgovske obleke so last nas. Brez predhodnega pisnega izrecnega pisnega soglasja ne smete uokvirjati ali uporabljati tehnik kadriranja, če želite priložiti katero koli od naših blagovnih znamk, logotipov ali drugih lastniških informacij (vključno s slikami, besedilom, postavitvijo strani ali obrazcem). Brez predhodnega pisnega izrecnega soglasja ne smete uporabljati nobenih meta oznak ali katerega koli drugega “skritega besedila”, ki uporablja naše ime, blagovne znamke ali druge podatke o lastništvu.

Vsebina

Za vaše udobje so na voljo povezave do drugih spletnih mest, za katere menimo, da bi vas lahko zanimale. Z zagotavljanjem teh povezav ne podpiramo, sponzoriramo ali priporočamo takšnih spletnih mest ali storitev oziroma vsebin, ki jih nudiijo. Prav tako ne odgovarjamo za vsebine, storitve ali drugo povezano s temi stranmi.

Bodite previdni med brskanjem po internetu in uporabo spletnega mesta. Zavedati se morate, da vas lahko ob uporabi spletnega mesta usmeri na druga spletna mesta, za katera ne moremo zagotavljati varnosti. Na straneh spletnega mesta obstajajo povezave do drugih mest, ki vas popeljejo zunaj spletnega mesta. To vključuje povezave oglaševalcev, sponzorjev in partnerjev z vsebino, ki lahko uporabljajo naš logotip (e) kot del sporazuma o souporabi blagovne znamke. Ta druga spletna mesta lahko pošiljajo lastne piškotke uporabnikom, zbirajo podatke, zahtevajo osebne podatke ali vsebujejo podatke, za katere se vam lahko zdijo neprimerni ali žaljivi. Poleg tega lahko oglaševalci na spletnem mestu pošiljajo piškotke uporabnikom, ki jih mi ne nadzorujemo. Upoštevajte, da lahko informacije, ki jih posredujete prek spleta, zbirajo in uporabljajo kadar koli v spletu. Ne moremo jamčiti za varnost podatkov, ki jih razkrijete na spletu; takšna razkritja izdajate na lastno odgovornost.

Pridržujemo si pravico do onemogočanja povezav s katerega koli tretjega spletnega mesta do spletnega mesta.

Izrecno zavračamo kakršno koli odgovornost za točnost, vsebino ali razpoložljivost informacij, ki jih najdemo na spletnih mestih tretjih oseb, ki se povezujejo na spletno mesto, ali iz njega. Ne moremo zagotoviti, da boste zadovoljni s kakršnimi koli izdelki ali storitvami, ki jih kupite na spletnem mestu ali na spletnem mestu tretjih oseb, ki se povezujejo na ali s spletnega mesta ali z vsebino tretjih oseb na spletnem mestu. Ne podpiramo nobenega od trgovskih izdelkov, prav tako nismo sprejeli nobenih ukrepov za potrditev točnosti ali zanesljivosti katere koli od informacij, ki jih vsebujejo takšna spletna mesta ali vsebine. Ne dajemo nobenih izjav ali garancij glede varnosti kakršnih koli podatkov (vključno z omejitvami, kreditno kartico in drugimi osebnimi podatki), ki jih boste morda zahtevali, da daste katero koli tretjo osebo, in se s tem nepreklicno odpovedujete kakršnemu koli zahtevku zoper obdolžene stranke z glede takšnih spletnih mest in vsebine tretjih oseb. Močno vas spodbujamo, da opravite kakršno koli preiskavo, za katero menite, da je potrebna ali primerna, preden nadaljujete s katero koli spletno povezavo od teh tretjih strani.

Zasebnost

V podjetju se zavedamo, da je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic in smo zavezani k varni in zaupni obdelavi osebnih podatkov svojih zaposlenih, gostov, pogodbenih strank, uporabnikov spletnih strani in drugih zainteresiranih oseb. Osebni podatki se obdelujejo na zakonit, pošten in pregleden način. Več o tem najdete tukaj.

 

sl_SISL