Za rezervacijo s turističnimi boni sledite navodilom v drugem koraku obrazca.

SUITA ZA DVA S PANORAMSKIM RAZGLEDOM IN LESENO KADJO

RANINA

Life is getting up an hour early, to live an hour more

V Sloveniji je ranina najzgodnejša sorta vinske trte, iz česar izhaja tudi njeno ime. Odlično povzema značilnosti naše suite, kamor rano zjutraj posijejo sončni žarki in pričarajo krasen začetek dne. Soba s panoramsko steno ima edinstven razgled na reko Kolpo, ki obiskovalcem jemje dih tako v poletnih, kot v zimskih mesecih, ko lahko v toplem grajskem zavetju občudujete pobeljeno pokrajino. Posebnost suite je lesena kad, kjer si lahko privoščite sproščujočo solno kopel.

  • 1x zakonska postelja in 1x pomožno ležišče.
NADSTANDARDNA SOBA ZA ROMANTIČNI POBEG

KLARNICA

Never stop showing someone how much they mean to you

Soba Klarnica se imenuje po stari sorti vinske trte iz vipavske doline. Ljudsko izročilo pravi, da je lepa gospodična Klara v 16. stoletju s to trto zasadila mejo okoli svojega vrta in si ustvarila oazo miru. Trto so čez več stoletij odkrili na njenem zaraščenem vrtu in prvi zapis sega v leto 1844 kot Klarina meja ali mejina.

Tudi vi si lahko privoščite vrhunsko razvajanje v svoji oazi miru, ki jo ponuja soba Klarnica z zasebnim jacuzzijem, savno in visečo posteljo.

  • 1x zakonska postelja
  • Terasa z zasebnim jacuzzijem, savna
  • Kuhinja z mini barom
  • Minimalna dolžina bivanja 2 nočitvi
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni
IDEALNA NASTANITEV ZA DRUŽINO ALI PRIJATELJE

ŽAMETOVKA

The shortest way to get anywhere is to have a good company

Dvonadstropna suita je del grajskega stolpa, ki je bil v 15. stoletju zgrajen nad kapelo sv. Katarine. Široke kamnite stene in mala okna dajejo bivanju v tej suiti prav posebno grajsko doživetje. Obrambni stolp je nekoč služil kot pomoč pri obrambi pred Turki, medtem ko je žametovka izjemno odporna vrsta vinske trte. Žametovka je ena od sedmih rdečih sort, ki sestavljajo vino Metliška črnina z geografskim poreklom iz Bele krajine. 

Oddih v Žametovki je idealna izbira za družinski pobeg. Nudi teraso z razgledom na reko Kolpo, nekaj posebnega pa je tudi lesena kad, kjer si lahko privoščite sproščujočo solno kopel. V Žametovki je na voljo kotiček s toplimi napitki in hladilnik.

  • 1x zakonska postelja, 2x enojna postelja
  • terasa z razgledom
sl_SISL