Spoštovani!

Na Gradu Vinica si ponovno lahko privoščite oddih v eni izmed prestižnih suit! Gostje morajo ob prijavi v sobo predložiti ali ustrezno potrdilo o cepljenju / prebolevnosti ali negativen test, ki ni starejši od 48 ur.

Rezervacijo lahko opravite preko rezervacijskega obrazca. Za rezervacijo s turističnimi boni sledite navodilom v drugem koraku obrazca.

Bodite pozorni na ponudbo posamezne sobe. Jacuzzi in savna sta del sobe Klarnica in nista na razpolago gostom drugih sob.

 

SUITA ZA DVA S PANORAMSKIM RAZGLEDOM IN LESENO KADJO

RANINA

Life is getting up an hour early, to live an hour more

Soba s panoramsko steno odpira čudovit razgled na reko Kolpo in nudi odlično možnost za začetek dneva ob zori, saj vas bodo prebudili sončni žarki. Brez skrbi pa lahko zastrete zavese in podaljšate prijeten spanec. V Ranini si lahko privoščite kozarec izvrstnega vina v leseni kadi, ali preprosto uživate v razgledu.

Preden opravite rezervacijo, si preberite pravilnik.

NADSTANDARDNA SOBA ZA ROMANTIČNI POBEG

KLARNICA

Never stop showing someone how much they mean to you

Spočijte svojo dušo in telo v Klarnici, ki nudi vrhunsko vročo kopel na zunanji terasi. Združite počitek v savni s hladno prho pod vintage lesenim čebrom. Suita vam bo ostala v sladkem spominu, kot vino iz klarnice pusti sladek okus!

Preden opravite rezervacijo, si preberite pravilnik.

IDEALNA NASTANITEV ZA DRUŽINO ALI PRIJATELJE

ŽAMETOVKA

The shortest way to get anywhere is to have a good company

Dvonadstropna suita je del grajskega stolpa, ki je bil zgrajen nad kapelo sv. Katarine. Stolp je služil v pomoč pri obrambi pred vsiljivci, medtem ko je žametovka izjemno odporna vrsta vinske trte. Na terasi z razgledom na Kolpo lahko uživate v dolgih pogovorih in družabnih igrah.

Preden opravite rezervacijo, si preberite pravilnik.

sl_SISL