Za rezervacijo s turističnimi boni sledite navodilom v drugem koraku obrazca.

Room for two with panoramic view and wooden bath

RANINA

Life is getting up an hour early, to live an hour more

In Slovenia, ranina is the early ripe vine, which also gives it its name ("rano" = early). It perfectly sums up the features of our suite where the sun shines early in the morning and makes for a wonderful start of the day. This room with a panoramic wall has a unique view of the Kolpa River, which takes visitors' breath away in both the summer and winter months when you can admire the whitewashed landscape in the warm castle shelter. A special feature of the suite is the wooden tub, where you can treat yourself to a relaxing salt bath.

  • 1x zakonska postelja in 1x pomožno ležišče.
DELUXE SUITE WITH SPA BATH FOR A ROMANTIC ESCAPE

KLARNICA

Never stop showing someone how much they mean to you

Soba Klarnica se imenuje po stari sorti vinske trte iz vipavske doline. Ljudsko izročilo pravi, da je lepa gospodična Klara v 16. stoletju s to trto zasadila mejo okoli svojega vrta in si ustvarila oazo miru. Trto so čez več stoletij odkrili na njenem zaraščenem vrtu in prvi zapis sega v leto 1844 kot Klarina meja ali mejina.

Tudi vi si lahko privoščite vrhunsko razvajanje v svoji oazi miru, ki jo ponuja soba Klarnica z zasebnim jacuzzijem, savno in visečo posteljo.

  • 1x zakonska postelja
  • Minimalna dolžina bivanja 2 nočitvi
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni
SUPERIOR KING SUITE FOR FAMILY OR FRIENDS

ŽAMETOVKA

The shortest way to get anywhere is to have a good company

Dvonadstropna suita je del grajskega stolpa, ki je bil v 15. stoletju zgrajen nad kapelo sv. Katarine. Široke kamnite stene in mala okna dajejo bivanju v tej suiti prav posebno grajsko doživetje. Obrambni stolp je nekoč služil kot pomoč pri obrambi pred Turki, medtem ko je žametovka izjemno odporna vrsta vinske trte. Žametovka je ena od sedmih rdečih sort, ki sestavljajo vino Metliška črnina z geografskim poreklom iz Bele krajine. 

Oddih v Žametovki je idealna izbira za družinski pobeg. Nudi teraso z razgledom na reko Kolpo, nekaj posebnega pa je tudi lesena kad, kjer si lahko privoščite sproščujočo solno kopel. V Žametovki je na voljo kotiček s toplimi napitki in hladilnik.

  • 1x zakonska postelja
  • 2x enojna postelja
en_USEN